Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήξερα ότι θα χρειαστούμε rebuild όταν ανανέωσα»

Klopp: «Ήξερα ότι θα χρειαστούμε rebuild όταν ανανέωσα»

Ο Jürgen Klopp γνώριζε πολύ καλά πως η ομάδα θα πρέπει να προχωρήσει μέσα στο άμεσο μέλλον σε μια ανανέωση του ρόστερ της, όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2022.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας σε podcast του BT Sport, τονίζοντας επίσης πως οι πολλοί τραυματισμοί κάνουν πιο δύσκολο το έργο του.

Αναφορικά με την αναγκαιότητα ενός rebuild είπε:

“ Δεν λέω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά είναι πρόκληση και ήταν ένας από τους κύριους λόγους, για τους οποίους υπέγραψα νέο συμβόλαιο επειδή ήξερα ότι ήταν απαραίτητο. ”

“ Δεν θα γίνει σε μια νύχτα και φανταστείτε την κατάσταση τώρα με άλλον προπονητή. Θα ήμουν κάπου διακοπές και όλοι θα φώναζαν το όνομά μου «μαζί του δεν θα είχε συμβεί!» Προφανώς δεν είμαι θαυματουργός. ”

“ Η μετάβαση θέλει χρόνο αν δεν έχεις ατελείωτα χρήματα, αν έχεις μπορείς να αλλάξεις εν μία νυκτί λίγο πολύ, φέρνοντας 10 παίκτες. ”

“ Έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς, που κάνουν τη ζωή πολύ περίπλοκη. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό γιατί ξέρω ότι η πλειοψηφία του έξω κόσμου ενδιαφέρεται απλώς για το βραχυπρόθεσμο, αλλά πρέπει να είμαστε μακροπρόθεσμα συγκεντρωμένοι και είμαστε. ”

“ Υπάρχουν προφανώς πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείς να το κάνεις, αλλά όλα βασίζονται στην κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, ειδικά με τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω, η Chelsea με τη νέα ιδιοκτησία προφανώς, κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς το κάνει, πώς μπορεί να ξοδέψει τόσα χρήματα. ” Σημείωσε ο Klopp.

Θα υπάρξει ανανέωση στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com